10 minuta krem karrote për të eleminuar rrudhat në fytyrë

10 minuta krem karrote për të eleminuar rrudhat në fytyrë

Edhe pse shumë njerëz janë krenarë për rrudhat e tyre, si një shenjë e rrugës së tyre të jetës dhe mençurisë së tyre, njerëzit e tjerë nuk janë në gjendje t’i pranojnë ato, duke i konsideruar ato si një defekt kozmetik. Kjo është arsyeja pse disa njerëz mbështeten në produktet kozmetike, të cilat shpesh janë të shtrenjta, joefektive dhe madje edhe joproduktive. Ky krem rrudhash karrote që përshkruajmë më poshtë është shumë i dobishëm për eleminimin e rrudhave, duke shmangur përdorimin e kimikateve.Kjo është një krem me bazë karrote. Për ta përgatitur, thjesht bashkoni një karotë dhe pak ujë dhe kalojeni ne blender, derisa të merrni qëndrueshmërinë e një kremi. Vendoseni atë në fytyrën tuaj dhe lëreni të veprojë për të paktën 10 minuta, para se ta shpëlani me ujë të ftohtë. Karota përmban shumë antioksidantë, dhe është e shkëlqyeshme për parandalimin e plakjes së lëkurës.

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x