7 përfitimet e të thënit “JO” kur nuk mendoni që duhet të thoni “PO”

7 përfitimet e të thënit “JO” kur nuk mendoni që duhet të thoni “PO”

  1. Fitoni respekt nga të tjerët;
  2. Krijoni kohë për veten tuaj ;
  3. Ulni stresin në jetën tuaj ;
  4. Keni kohë të thoni PO per atë që vërtet dëshironi ;
  5. Ndiheni më të vlerësuar;
  6. Keni kohë për të ndjekur ëndrrat tuaja ;
  7. Ndiheni më të vlerësuar dhe forconi vetëbesimin tuaj.

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x