Çfarë dua për veten time?

Çfarë dua për veten time?

Thjesht qetësi, asgjë më shumë.
Nuk më intereson jeta luksoze, rrobat “firmato”….Jo,këto nuk janë gjërat që më bëjnë të lumtur. Unë jam nga ata njerëz që kënaqen me pak.
Mua më mjafton të kem prane njerëzit që dua dhe të shoh në fytyrat e tyre gëzimin dhe qetësinë e mendjes.
Thjesht më duhet një filxhan kafe e nxehtë në mëngjes për të buzëqeshur.
Me mjafton një shëtitje buzë detit.
Me mjafton respekti dhe dashuria e njerëzve që janë në zemrën time .
Madhështia nuk vlen tek unë.
Po jua lë madhështinë atyre që jetojnë dhe kenaqen me gjerat siperfaqesore.
Unë jetoj dhe shijoj jeten me emocione.

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x