Kafja, e rekomanduar për ta pirë çdo ditë

Kafja, e rekomanduar për ta pirë çdo ditë

Disa arsye:

Përmban më tepër antioksidantë të cilat i nevojiten organizmit më shumë se frutat dhe perimet.

Era e saj ndikon ne uljen e stresit. Pirja e saj ben te ndjehesh me mire ne humor.

Kontrollin sëmundjen e parkinsonit.

Thuhet se kafeja e ul rrezikun nga vetëvrasjet për 50% te rasteve sipas studimit

Kafeja zvogëlon mundesine për tu sëmurë nga kanceri në lëkurë, sidomos tek femrat.

Kafeja aktivizon trurin dhe rrit koncentrimin.

Kafeja ndikon ne intelegjencën e njeriut
@
#Kur shijohet Kafja ?
Shija e te njejtes kafe ndryshon…..
Ajo shijohet:
Ne ambjete te hapura, te bukura, preferohet natyra.

Perzgjidhen njerezit dhe ambjenti.

Nuk keshillohet pirja e kafes me sheqer dhe qumesht

**ne se e merrni kafen ne mengjes duhet te pini dy gota uje ( esull) dhe pastaj kafen,
Gjate dites mundesisht nje gote uji gjysem ore para dhe jo gjate kafes.


Kafja shijohet kur:
Merret me njerezit qe deshiron.

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x