Çfarë përfshin dieta e Mbrëtëreshës Elizabet

Çfarë përfshin dieta e Mbrëtëreshës Elizabet

Ajo ha kryesisht ushqime të bazuara në proteina, e preferuara e saj është peshku i pjekur në skarë dhe shkon me gjithçka me perime të çdo lloji, nga spinaqi te kungulleshkat.
Regjimi mbretëror i ushqimit përjashton patatet, orizin, makaronat dhe gjithçka që përmban niseshte. E vetmja gjë që i shkel rregullat nese hane së bashku, në këtë rast nuk vendos asnjë kufizim, por preferon të mos e teproj.
Cili është ushqimi që ajo thjesht nuk mund t’i rezistojë?
Çokollata, për aq kohë sa është tepër e errët: shpesh e ha atë si një formë kënaqësie, ky është saktësisht sekreti për të duruar një regjim kaq të rreptë dietik.

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x