“Gratë bëhen më të bukura me kalimin e viteve”

“Gratë bëhen më të bukura me kalimin e viteve”

Autori: Yogesh Kumar

“Gratë bëhen më të bukura me kalimin e viteve. Jo më pak!
Bukuria e moshes rinore vlerësohet vetëm në kulturën moderne sepse nuk paraqet aq shumë kërcënim shpirtëror për këdo që ka frikë nga fuqia hyjnore femërore.
Ndërsa gratë rriten dhe piqen, ato vibrojne force më të madhe të mençurisë femërore. Ato vibrojne me fuqinë e historive të tyre.
Ato janë një forcë më shumë për t’u llogaritur.
Ato shohin më shumë, dinë më shumë, ndjejne më shumë. Ato durojnë më pak budallallëk.
Kur gratë fillojne të mendojnë se eshte shume thelbësore që mos “të plaken” dhe detyrohen të shpenzojnë para, energji dhe fuqi duke investuar në ‘ngadalësimin e shenjave të plakjes’, një pjese e madhe e dashurisë hyjnore humbet.
Thjesht mendoni se çfarë do të ndodhte nëse të gjitha gratë në botë do të fillonin ta donin veten edhe më shumë pas çdo viti që kalonte.
Ndoshta do të ndodhte një revolucion total.”

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x