Michelle Obama: Jetoni një jetë të sukseshme, me dashuri mbi familjen, punën, aktivitetin fizik dhe botën!

Michelle Obama: Jetoni një jetë të sukseshme, me dashuri mbi familjen, punën, aktivitetin fizik dhe botën!

Michelle Obama është njëra ndër gratë më të sukseshme në botë, e cila rrezaton energji pozitive, klas dhe punë cdo ditë.
“Zakoni im numër një i përditshëm është t’i jap vetes leje të jem e lumtur. Përfshirë lumturinë fizike dhe mendore; është dieta ime, aktiviteti fizik dhe gjendja emocionale. Të gjitha janë të lidhura së bashku.” tha ajo për Refinery 29, ku shpalosi rutinën e saj ditore.

Që kur Obama u largua nga zyra, Michelle ka qenë e zënë në punë, duke publikuar kujtimet e saj të vitit 2018 në librin ‘Becoming’ (i shitur mbi 10 milion kopje deri më sot). Rutina e përditshme e Michelle Obama-s fillon ashtu si rutina e Barack – me ushtrime fizike. Në një intervistë me trajnerin e tyre personal, ai zbuloi se pavarësisht nga orari i saj i zënë, Michelle i dha përparësi dhe kohë trajnimit të saj cdo ditë.

Në 2014, Michelle shpjegoi për revistën ‘People’ se ajo e zhvendosi trajnimin e saj në rutina më të orientuara nga joga, me një fokus në ekuilibër dhe fleksibilitet. “Vazdojnë të kenë rëndësi kardio e rëndë dhe vrapimi, por jam zhvendosur kryesisht në gjëra të tilla si yoga që do të më mbajnë fleksibël. ”

Përkundër gjithë punës, Obama-t do të gjejnë gjithmonë kohë për të planifikuar kohën familjare, “në fund të ditës, titulli im më i rëndësishëm është ende‘ nënë-shef ’. Vajzat e mia janë ende zemra e zemrës sime dhe qendra e botës sime. ” Në shumicën e netëve, familja Obama do të bashkohet dhe do të darkojë si familje.

“Shumicën e netëve, ne darkojmë së bashku si familje. Ne jemi me fat. Eshtë një kohë që të gjithë vërtet e shijojmë; është një mënyrë e shkëlqyeshme për të mbajtur skedarë për atë që fëmijët tanë po hanë. Por gjithashtu është edhe një mundësi për të folur për ngritjet e ditëve tona dhe të lidhemi me të vërtetë si familje.”

Më pas ajo tregoi sesi pjesë e ditës së saj janë gjithësesi librat, ndonjë aktivitet për të shplodhur mendjen dhe bisedat me njerëzit.

Jetoni një jetë të sukseshme, me dashuri mbi familjen, punën, aktivitetin fizik dhe botën! 💙

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x